El cuer no incomoda el Lleida (4-0)

Albert Bermúdez - 18/12/2011, 18:54

El Lleida no ha fallat contra el cuer en un partit relativament fàcil que s'ha posat molt de cara arran del primer gol obra de Pau. Abans de la mitja part David Giménez deixava el Saragossa molt tocat i a poc pel final Ballesteros ha arrodonit el partit.

Foto d'arxiu

La pilota aturada ha desbloquejat un partit en què el Lleida no ha sortit massa fi i el Saragossa ha tingut les seves tímides oportunitats. La feblesa de l'equip aragonès s'ha fet notar al llarg de tot l'enfrontament i ha quedat en evidència en encaixar el gol de Pau a la sortida d'un córner. El central del Lleida ha entrat com una exhalació per aconseguir el primer gol i desbloquejava les idees del conjunt local, que encara marcaria un segon gol abans d'arribar al descans. L'ha marcat David Giménez després de rebre una gran centrada de Jorge, avui molt inspirat i demostrant que és el més desequilibrant de la plantilla d'Emili Vicente.

El gol de David Giménez feia marxar capcot tot l'equip rival, que en cap moment s'ha sentit còmode sobre el terreny de joc, més per demèrit propi que per mèrit del seu rival, que durant la segona part s'ha passejat de manera relaxada, només alerta per no concedir un gol que donés vida als visitants. El temps passava i semblava més a prop el tercer local que el primer del Saragossa. I així ha estat, quan Ballesteros ha aprofitat una badada defensiva per tancar el marcador amb el tercer i definitiu gol.

Gràcies a aquesta victòria el Lleida és desè empatat a punts amb el Sant Andreu, i tanca un dels anys més transcendentals de la història del club en una posició prou còmoda, tot i que més a prop de la zona baixa que de les posicions capdavanteres. Al cap i a la fi, l'objectiu és la permanència.

Lleida Esp.: Víctor; Sobregrau, Pau, Azparren, Verdú; Jaume, Casquero (Massana 83'); David Giménez (Juanma 74'), Jorge, Canario (Ballesteros 67'); Asier

Saragossa B: Aroca; Ramiro, Kevin, Joshua, Oriol, Fornies (Brian 60'), Fernández, Sergi, Ortiz (Mierga 51'), Joel i Roy (Mata 83')

Gols: 1-0 (36') Pau; 2-0 (45+1') David Giménez; 3-0 (82') Ballesteros; 4-0 (90+3') Ballesteros

Targetes: Amonestats els locals Sobregrau (42') i els visitants Ramiro (9')

Comparteix i comenta

En portada