Empat per acabar l'any al Narcís Sala (0-0)

Andreu Merino - 18/12/2011, 20:05

L'Oriola és, probablemaent, un dels equips més complicats ques es poden trobar al grup III de 2a Divisió B. La temporada passada ja va accedir a places de playoff (precisament gràcies a una contundent victòria al Narcís Sala en l'antepenúltima jornada), i aquest any els alacantins semblen decidits a tornar a estar entre els 4 millors. De moment són segons, i no paren. El gran potencial de l'Oriola fa que tot i l'empat, els jugadors andreuencs puguin passar un Nadal amb un bon regust de boca.

Rutina habitual

Les baixes de Marcos i Eoli feien que avui el punta titular tornés a ser Quim Araujo. El "Mago" ha estat qui ha canalitzat totes les ocasions de perill locals. La més clara un xut que ha sortit massa creuat després de recollir una passada a l'espai. La tònica era similar als últims partits al Narcís Sala. Domini, rigor defensiu i sensació de perill sense acabar de crear ocasions clares. Un exemple, una molt bona centrada de Xavi Jiménez des de la dreta que no ha trobat rematador al punt de penal.

A la mitja hora de joc han començat a arribar les ocasions clares, però també ha arribat el moment del porter de l'Oriola, el Pulpo Romero. Primer ha blocat un xut de Xavi Jiménez, després ha desviat un xut d'Araujo des de dins l'àrea, i per acabar, al minut 41 ha desbaratat l'ocasió més clara dels locals, un cop de cap de Llobet que el Pulpo ha desviat in extremis a córner.

Segona part de baixada

En els segons 45 minuts la dinàmica ha estat la mateixaEls locals controlaven el partit mentre els homes de Garitano basaven el seu joc en la defensa i el contraatac. Quim Araujo ha tornat a ser protagonista, depsrés d'estara punt de rematar una magnífica centrada de Rubén des de l'equerra. Ha estat aleshores quan ha arribat allò tan perillòs pel Sant Andreu. Les anades i vingudes. Precisament ha estat en un contraatac quan Dani Gómez, després de recollir una molt bona passada en profunditat ha estata  punt de posar per davant l'Oriola. La seva rematada, però, ha sortit desviada un cop havia superat la sortida de Morales. El Sant Andreu no havia dit l'última paraula i Luis Blanco hauria pogut fer pujar l'1-0 al marcador si hagués estat més ràpid en un un contra un amb Pulpo, però un defensa ha arribat per darrere i ha fet impossible la rematada de l'andreuenc.

A partir d'aquí partit on no han passat gaire coses, l'Oriola, vist com ha anat el partit, donava per bo l'empat i al Sant Andreu s eli havien acabat les idees. En qualsevol cas, un empat positiu per tancar l'any. Ara només queda un partit per acabar la primera vola i serà aleshores quan toqui fer balanç.

 

 

UE Sant Andreu 0

Orihuela CF 0

UE Sant Andreu: Morales, Fran Grima, Borja, Moyano, Rubén, Melo, Marc, Xavi Jiménez, Llobet, Luis Blanco i Quim Araujo.

Orihuela CF: Pulpo, Benja, Navarro, Fleky (Manrique 46’), Teo, Cases, Dani Gómez (Diego 74’), Mario Arqués, Oscar Rico (Miguel Ángel 61’), Cavas i Delgado.

Gols: -

Àrbitre: Alemán Pérez, del col·legi de Las Palmas. Ha mostrat la groga als locals Melo, Xavi Jiménez, Nakor i Marc, i als visitants Benja, Arqués, Fleky i Diego.

 


Comparteix i comenta

En portada