La lògica castiga l’Hospitalet en excés (9-0)

Albert Bermúdez - 23/12/2011, 00:00

Com en aquells partits de lligues d’infantils en què l’equip dels nens forts s’aprofita minut rere minut de l’equip del barri veí, i fins i tot algun pare de l’equip derrotat veu el seu fill perdut pel camp i es queixa que “els altres ja podrien haver parat en algun moment”. Això ha estat semblant al Barça – Hospi d’avui, entre un equip de joves diamants en brut amb ganes de reivindicar-se contra l’equip modest de segona B que lluita per intentar-ho però les veu passar una rere l’altre.

El Barça s'ha passejat a un ritme altíssim // Agències

Si amb alguna cosa s’han de quedar els jugadors de l’Hospitalet després de la derrota d’avui al Camp Nou és amb l’experiència en si. El Barça no es refia del rival, sigui quina sigui la seva condició i això s’ha notat avui en una alineació amb 10 jugadors de la pedrera (tots excepte Pinto) però en què una gran majoria estem habituats a veure’ls al llarg de la temporada, i no han estat substituïts fins que el Barça no ha marcat el tercer, quan només s’havien jugat 22 minuts de partit. I és que tot i que l’Hospitalet, amb 0-0 al marcador, ha disposat d’una falta per donar la campanada que podria haver obert la llauna, ha estat Pedro qui ha transformat un penal inexistent sobre Cuenca (el de Reus s’ha llançat clarament) abans de complir-se el quart d’hora de partit.

 

La festa ha tingut quatre gols més a la primera part. El 2-0 l’ha fet Iniesta després d’una triangulació perfecta entre Xavi, Cesc i el manxec, que ha empès fàcilment la pilota. Immediatament ha arribat el tercer, obra de Thiago, enmig d’una allau d’atacs amb segell blaugrana. Xavi ha rebut una assistència de Cesc per marcar gairebé a plaer el quart i just després ser substituït per donar entrada a un Tello que a la mateixa primera part impressionaria després amb un bon gol a xut creuat. Craviotto mai ha deixat de rendir-se i ha gaudit dels seus moments de luxe en aconseguir diverses aturades de mèrit. Gràcies a ell, el marcador a la mitja part ha estat, “només”, de 5-0.

 

Normalment quan el Barça ha encarrilat clarament el partit a la primera part, la segona és un passeig on no acostumem a veure més d’un gol fortuït, però els nois de la Masia avui en tenien ganes i als tres minuts Cuenca ja havia fet el sisè. Tampoc ha trigat Thiago a transformar un nou penal (aquest cop ho era) i donar pas a Tello per marcar un golàs semblant al que va marcar Bojan a la final de la Copa del Rei de 2008. El jove extrem avui s’ha sortit des que ha entrat per Xavi al minut 38. Cuenca arrodoniria finalment el compte anotador amb el 9-0

 

FC Barcelona: Pinto; Fontàs, Piqué, Puyol; Busquets (Dos Santos 56’), Xavi (Tello 38’), Thiago, Iniesta (Sergi Roberto 30’); Cesc, Pedro i Cuenca

 

CE L’Hospitalet: Craviotto; Hammouch, Mousa (Haro 53’), Castaño, Viale; Rubén, Corominas, Àngel Sánchez, Pitu (Manel 65’); Adai i David Prats (Pedraza 46’)

 

Gols: 1-0 (11’) Pedro (p.); 2-0 (19’) Iniesta; 3-0 (22’) Thiago; 4-0 (35’) Xavi; 5-0 (42’) Tello; 6-0 (48’) Cuenca; 7-0 (54’) Thiago (p.); 8-0 (Tello 64’); 9-0 (80’) Cuenca


Comparteix i comenta

En portada