L'esport felicita el Nadal de mil i una maneres

Marc Fontrodona - 23/12/2011, 14:07

L'Internet i la possiblitat de fer arribar a tothom una felicitació en vídeo o fer postals animades han revolucionat el món de les felicitacions. L'esport no n'està al marge i al llarg d'aquests dies s'ha pogut veure com alguns clubs o organitzacions han fet ús de la seva creativitat; d'altres, de l'emotivitat; uns altres, de l'humor... En definitiva, que feliciten el Nadal de mil i una maneres.

El Barça, per exemple, ha utilitzat els famosos Barça Toons, que obren un gran regal (el Centre de Formació Oriol Tort) i l'inspeccionen a fons, jugant amb tot el que troben (Scalextric, billar...), decoren un arbre de Nadal i es fan una foto de família.

YouTube Preview Image

L'Espanyol, per la seva banda, ha fet servir el dibuix d'un noi per desitjar bones festes. Això sí, amb animació i per una bona causa, en col·laboració amb Ajuda en Acció. I els nens, també han fet un vídeo:

YouTube Preview Image

A l'ACB han seguit un model semblant i també utilitzen la "targeta animada". 

Del mateix ram, un pèl més originals han estat a Màlaga, on la plantilla de l'Unicaja demostra perquè juguen a bàsquet i no estan en una coral. Una autèntic ritual per fer ploure amb Tremmell Darden de mestre de cerimònies tocant la simbomba.

YouTube Preview Image

Molt original és també la celebració del València Basket. Li fan creure a un bomber -que treballa el dia 24- que li fan un reportatge sobre el seu dia a dia. La sorpresa, però, arriba quan (com que no podrà tenir sopar de Nadal) li preparen un sopar de Nadal anticipat amb alguns dels jugadors de la plantilla valencianista i la seva família.

YouTube Preview Image

Finalment, l'equip d'handbol femení Vivir Itxako (famoses per fer un videoclip cantant un rap), també feliciten el Nadal amb un altre vídeo. En aquest cas, però, recorren a l'emotivitat dels moments viscuts durant el 2011.

YouTube Preview Image

Comparteix i comenta

En portada