La lluita d'Espanya contra les seleccions catalanes

esportiu.cat - 29/12/2011, 16:08

Les seleccions catalanes són un clam

Aquest vespre el canal Esport 3 emetrà el documental 'Fora de Joc', editat per la Plataforma Proseleccions esportives catalanes. L'emissió serà a les 22:30 hores.

El document audiovisual "mostra les maniobres de les institucions espanyoles per evitar que les Seleccions Catalanes competeixin internacionalment", segons explica la Plataforma.

En el documental, dirigit per Jordi Finestres i produït per Bat a bat, es parla de diferents casos el patinatge, bowling, rugbi, futvòlei, etc. I ho fan els mateixos protagonistes tant del costat català com de l'espanyol. Compta amb les paraules del secretari general de l'esport, Ivan Tibau, Secretari General de l'Esport, i de l'expresident del Barça Joan Laporta. També hi apareixen testimonis de presidents de federacions de patinatge sud-americanes que van rebre pressions en tot el procés de reconeixement de la Federació Catalana de Patinatge a la FIRS. L'obra vol mostrar "com l'Estat Espanyol utilitza tota la seva capacitat per lluitar-hi en contra".

Aquí podeu veure'n el tràiler:

Comparteix i comenta

En portada