Un miler de corredors a la primera BDN running

esportiu.cat - 19/01/2012, 09:35

El diumenge 19 de febrer de 2012 tindrà lloc la 1a Cursa BDN Running – Memorial a Luis Condon, a la ciutat de Badalona. La cursa tindrà una distància de 10 quilòmetres i és ideal per a corredors que es volen estrenar en la distància i també per a corredors habituals, ja que compta amb un seguit de facilitats tècniques que més valoren els corredors habituals.

Les inscripcions ja estan tancades, amb 1.000 corredors apuntats "per tal de garantir un millor servei a tots els corredors atenent que és la primera edició", segons diu l'organització.

Amb sortida des de la Plaça Josep Tarradellas, just davant del Pavelló Olímpic i el circuit creuarà el front marítim tot passant pel Port, el Parc de Can Solei – Ca l’Arnús, la Rambla, la zona comercial del centre i la Plaça Pompeu Fabra. Pel que fa a serveis la cursa disposarà de servei de cronometratge en xip, servei de llebres, guarda-roba, avituallament a la meitat del recorregut, bossa del corredor final. A més tots els participants tindran una samarreta tècnica i els guanyadors absoluts i tres primers classificats de cada categoria seran guardonats amb trofeus. A més hi haurà un trofeu especial dels “Mikakus” pels primers classificats masculins i femenins locals.

La cursa està dedicada a Luis Condon, esportista popular badaloní que ha mort recentment. Condon, de 40 anys era veí de Badalona casat i amb una filla. Formava part de la colla de corredors “Mikakus” i corria diverses curses de fons. Va morir a causa d’una leucèmia, malgrat el trasplantament de medul·la al qual va ser sotmès a l’Hospital Germans Trias i Pujol.

L’associació Badalona Running farà una aportació econòmica a la investigació mèdica contra la leucèmia: amb cada inscripció s’aportarà 1 euro a la Fundació Badalona Contra el Càncer i l’Institut de recerca de lluita contra la leucèmia Josep Carreras. Aquests diners aniran destinats a la investigació i a la dotació de millor tecnologia per a la lluita contra la leucèmia a l’Hospital Germans Trias i Pujol. La cursa compta amb el suport de l’Ajuntament de Badalona i el patrocini de diverses empreses.

Comparteix i comenta

En portada