Creix l'expectació per la #cursabdn, que ofereix 150 dorsals més

Sergi Sabaté - 04/02/2012, 00:06

La cursa BDN Running, que es farà el 19 de febrer a Badalona, augmenta la seva expectació entre els corredors. De moment, per satisfer la demanda que hi havia després d'haver omplert ràpidament els 1.000 dorsals, l'organització ha anunciat la distribució de 150 dorsals addicionals a través de la botiga RunnersWorld de Barcelona, gràcies a un acord amb BDN Running.

Els organitzadors esperen, així, atendre totes les peticions que havien quedat pendents, i que havien generat una llarga llista d'espera.

 

Més suports

Els suports cap a aquesta cursa urbana de 10 quilòmetres van creixent dia a dia. Així ho demostren els vídeos de suport que han gravat amb el futbolista de l'Espanyol Àlvaro Vàzquez i amb l'esquiador i corredor Kilian Jornet. A més, cada dia se sumen nous patrocinadors a l'esdeveniment i la seva pàgina de Facebook veu com els seguidors van en augment, igual que al Twitter @CursaBDNRunning.

Esportiu.cat també vol col·laborar amb la primer cursa BDN Running - Memorial Luis Condon i n'esdevé mitjà col·laborador.

 

Comparteix i comenta

En portada