La BDN Running comptarà amb cares conegudes de l’esport

Sergi Sabaté - 18/02/2012, 16:40

Aquest Ă©s el circuit de la BDN Running

Aquest diumenge a les 9:30 hores tindrĂ  lloc la 1a Cursa Badalona Running – Memorial Luis Condon. L’esdeveniment compta amb mĂ©s de 1.300 corredors inscrits, entre els quals s’hi troben esportistes i professionals amb un bon currĂ­culum esportiu.

Un d’aquests noms Ă©s el des d’ahir campiĂł del mĂłn de duatlĂł, Roger Roca. Aquest serĂ  un dels atletes mĂ©s destacats de l’esdeveniment i amb possibilitats de fer podi. TambĂ© hi haurĂ  altres esportistes que han guanyat diversos premis en les seves disciplines. És el cas del triatleta badalonĂ­ Jordi Garcia GrĂ cia, que Ă©s subcampiĂł d’Europa sub-21, JesĂșs Valle, guanyador de la darrera Deset Run del SĂ hara o Mohamed Bounuoa guanyador absolut de la cursa del Dimoni de 2010.

Ignacio Ávila, campiĂł de Catalunya dels 10000 metres en pista l’any 2011, tambĂ© es troba entre els inscrits. Sergio EnrĂ­quez, guanyador de la Cursa de la MercĂš 2011 tambĂ© tĂ© un dorsal assignat i es troba entre els atletes amb millor temps.

PerĂČ no nomĂ©s esportistes d’elit han confirmat la seva presĂšncia a la Badalona Running. El periodista de TV3 Xavier Bonastre, aficionat a l’atletisme, correrĂ  tambĂ© els 10 quilĂČmetres per un circuit innovador que passarĂ  pels llocs mĂ©s emblemĂ tics de Badalona. Cares de l’esport badalonĂ­ com l’exverd-i-negre Rafa Jofresa tampoc faltaran a la cita.

La cursa BDN Running – Memorial Luis Condon va exhaurir inscripcions en nomĂ©s dues setmanes. La competiciĂł compta amb el suport de l’Ajuntament de Badalona i de mĂ©s de 35 empreses hi col·laboren.

YouTube Preview Image

 

Comparteix i comenta

En portada